Toiminnallisuus ja laatuVoimisteluasujen edelläkävijä
Yksilöllinen suunnitteluLaadukas asiakaspalvelu

Kokotaulukko

Suomi Gymnaestrada - kokotaulukko

CHOPAR esiintymisasut ovat yleisesti normaalin skandinaavisen  kokoluokituksen mukaisia. Mikäli kuitenkin pohdit kahden koon välillä valintaa, suosittelemme ottamaan isomman koon erityisesti tyköistuvista malleista. Kaikkien asujen kankaat ovat joustavia ja sisältävät lyckraa, joka parantaa istuvuutta.

Lasten koot: 2, 4, 6, 8, 10 ja 12-vuotta
Aikuisten koot: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

HUOM! Tahdon tietää kaiken ohjelmassa lapsille on saatavissa koko 2 vuotta, joka vastaa noin kokoa 90cm. Torso on noin 84-103cm.


Liitetiedosto: File iconSuomi Gymnaestrada kokotaulukko (460 kB)

CHOPAR Voimisteluasujen kokotaulukko

Kokotaulukko on suuntaa-antava. Valitut materiaalit voivat vaikuttaa tuotteen kokoon. Halutessasi ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja lähetämme sinulle kokeilutuotteet.


Liitetiedosto: File iconChopar_kokotaulukko (463 kB)

Kokotaulukko mallistolle Kids by CHOPAR

Alla oleva kokotaulukko on VAIN KIDS By Chopar tuotteille, kyseiset tuotteet tunnistat tuotenumeron alkuosassa olevista NS- kirjaimista.


Liitetiedosto: File iconChopar_KIDS_kokotaulukko (119 kB)

CHOPAR SPORT

Chopar on valmistanut voimisteluasuja yli 25 vuoden ajan. Olemme Skandinavian suurin voimisteluasujen tuottaja. Voimistelu on lähellä sydäntämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. National Danish Performance team, lukuisat yhdistykset ja koulut. Tuotteemme toteutetaan yhteistyössä sinun, suunnittelijoidemme ja myyjiemme kanssa, näin voimme toteuttaa unelmasi niin kilpavoimistelu- kuin seura- ja näytösasujen parissa. Me teemme suunnitelmistasi totta!

MAKSUTAVAT

 

 LASKUTUS

Seurat ja yhdistykset voivat halutessaan maksaa laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse välittömästi postituksen jälkeen, maksuaika on 8 päivää.

YHTEYSTIEDOT

+358 40 188 5354
info@chopar.fi
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +358 40 188 5453 / Y-tunnus 2748948-3