TILAUSOHJEET - Yksilöllinen suunnittelu

TOTEUTAMME UNELMIESI VOIMISTELUPUVUT!
Esittelemme verkkosivullamme valikoiman erilaisia voimistelun kilpa- ja treenipukuja, toppeja, mekkoja jne. Näiden tarkoituksena on inspiroida ja olla esimerkkinä erilaisista malleista. Meille mieluisinta nimittäin on suunnitella juuri teidän toiveiden mukaiset tuotteet - uniikki tuote juuri teidän toiveiden mukaan!

Mahdollistamme myös yksilölliset tuotteet pohjautuen Sportswear -mallistomme tuotteisiin. Ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän seuralle sopiva mallisto sekä verkkokauppa!

Kaikki tuotteet voidaan toteuttaa 4-12 vuotiaiden ja XXS-XXL koossa niin naisille kuin miehille sekä lapsille halutussa istuvuudessa. Näin koko seuralla voi olla yhtenäinen kilpailu- tai edustusasu. Hihojen, lahkeiden tai hameen helman pituutta voi säätää yksilöllisesti +/- 3, 6 tai 9cm, näin tuote istuu parhaiten käyttäjälleen! Toteutamme tuotteita ompelemalla haluamanne kuvioinnin tai painamalla laadukkaasti kuviot kankaaseen sublamaatiopainatuksen avulla.

Seuraavassa kerrotaan miten pääset alkuun ja mitä etuuksia sinulla on, kuten sovitustuotteet ja kankaiset värikortit värin valintaan. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme info@chopar.fi, me autamme!


MUOKKAA VALMIITA MALLEJAMME:
Tutustuitko mallistoomme ja löysit voimistelupuvun, jonka mallista tai ideasta pidit, mutta jokin ei aivan osunut kohdalleen? Ota yhteyttä ja muokkaamme tuotetta toiveidenne mukaisesti. Kaikki puvut voidaan toteuttaa esim. lahkeilla tai ilman, hameella tai helmalla, strasseilla tai glitterkankailla - vaihtoehdot ovat rajattomat! Ja mikä parasta, tämä sama käytäntö toimii niin treenivaatteisiin, huppareihin kuin mekkoihin, siis kaikkiin tuotteisiimme.

Kaikkiin tuotteisiin saatte ilmaiseksi valita haluamanne kankaat ja värit kankaisista värikorteista, jo tämä usein muuttaa puvun tunnelmaa ja ulkonäköä. Voimistelupukuihin värien vaihtoa voit itsekin testata costume creator - ohjelmalla.

Seuraavassa kuvassa esitelty kaksi pukua ja niistä tehtyä ratkaisua:


YKSILÖLLINEN SUUNNITTELU:
1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@chopar.fi, jossa kerrot toiveistasi, lähetät inspiraatiokuvan tai piirroksen tai kerro mistä valmiista mallistamme olisit kiinnostunut. Suunnittelupohjan voit ladata täältä.

                Palvelemme parhaiten, jos mainitset toiveesi myös seuraaviin liittyen:
               - Suuntaa antavan tilausmäärän ja milloin toivoisitte tuotteiden olevan valmiina
               - Voit kertoa väritoiveistasi. Tutustu kangasvalikoimaan

2. Teemme teille digitaalisen piirrustuksen ja tarjouksen täysin ilmaiseksi.  

3. Kun tuotteen suunnitelma ja tarjous on hyväksytty, lähetämme teille sovitustuotteet ja kankaiset värikortit. Näin koko on varmasti oikea ja näette kankaiden todellisen värin.

Mikäli kyseessä on täysin uusi malli, teemme tästä teille mallikappaleen. Tästä syystä uuden asun suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Kun olette toimittaneet koot ja varmistaneet kankaiden värit aloitamme tuotteiden valmistuksen. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 8-9 viikkoa tilauksesta.


KANKAAT JA SOVITUSTUOTTEET
KANKAAT: Käytämme laadukkaita Eurooppalaisia kankaita. Kaikkiin tilaustuotteisiin saatte valita kankaiden värit kattavasta valikoimastamme. Myös kangasta voitte vaihtaa esim. glitterkankaan lyckrakankaaseen ja toisinpäin. Samoin ihokas eli mesh-kankaat voidaan korvata toivomallanne kankaalla. Sovitustuotteiden mukana saatte kankaiset värikortit, joista on helppo valita oikea väri juuri teidän pukuun tai asuun. Aivan oikein, nämä värit saa valita myös esim. sportwear mallistomme tuotteisiin.

SOVITUSTUOTTEET: Haluamme varmistaa, että vaate on juuri oikean kokoinen. Tästä syystä saatte aina sovitustuotteet käyttöönne oikean koon määrittämiseen. Lisäksi kaikkien tuotteiden hihan, lahkeen tai helman pituutta voi säätää +/- 3, 6 tai 9cm. Ei enää liian pitkiä lahkeita tai lyhyttä toppia!


STRASSIT, KIRJAILUT JA KORISTEET
Toimitamme tuotteet viimeisteltynä viimeistä yksityiskohtaa myöten. Sublimaatiopainatuksella voimme tehdä tarkkoja kuvioita painotekniikalla. Käytämme erittäin laadukasta kangasta ja painovärejä, jotka kestävät käyttöä sekä pesua.

Puvun voi koristella myös erilaisilla kankaisilla yksityiskohdilla, jotka kiinnitämme liimalla ja siksak ompeleella. Kimalletta tuo myös laadukkaat strassaukset. Meillä on strasseja yli 20 eri värissä ja lukuisassa eri koossa sekä muodossa. Käytämme ainoastaan swarovskin strasseja ja meillä on vuosien kokomus niiden oikeaoppisesta lämmittämisestä kankaaseen. Voitte myös ostaa irtostrasseja.

Logot esim. edustusasuihin ja treenivaatteisiin voidaan tehdä esim. painamalla, ompelemalla, strasseilla jne. Ota yhtyettä, kerromme lisää hinnoittelusta ja mahdollisuuksista juuri teidän tarpeisiin!
 


HARJOITUSVAATTEET JA JOUKKUEASUT
Tarjoamme suuren valikoiman treenivaatteita rajattomilla mahdollisuuksilla nimittäin kaikki edellä kerrottu pätee kaikkiin malleihimme! Voitte käyttää jotain olemassa olevaa malliamme ja valita siihen kankaiden värit kattavasta värikartasta. Kaikkia mallejamme voi muokata toiveidenne mukaisesti tai voimme tehdä teille yksilöllisen mallin. Näin voitte luoda uniikin seura-asun - me toteutamme koot niin lapsille kuin aikuisille, miehille ja naisille. Valikoimassamme on niin hupparit, housut, takit, t-paidat ym. lisäksi käytössänne on lukuisten yhteistyökumppaneidemme valikoima.

Meillä CHOPARilla on suuri valikoima treenivaatteita kuten shortseja, t-paitoja, legginsejä ja toppeja. Nämä tuotteet ovat niin tilaustuotteita joukkueelle kuin suoraan ostettavissa verkkokaupastamme!Tutustu Sportswear -mallistoon:
Joukkueasut ja treenivaatteet

Tutustu webstoreen ja tee ostoksia nopeasti:
WebstoreGYMNASTICS BY CHOPAR
Liitetty tiedosto: Nainen, piirrustuspohja.pdf (1 MB)
Liitetty tiedosto: Mies, piirrustuspohja.pdf (341 kB)