Toppi | Naiset | Tilaustuote | 201670A300

Tuotenumero:201670A300
Tyylikäs, klassinen valkoinen toppi. Korkea kaulus. Ryhdikäs leikkaus käsivarsissa ja vyötäröllä. Korostusväri reunustaa logoa. Kultaiset lasistrassit viimeistelevät ilmeen.

Muista, että värien vaihto tähän malliin on ilmainen. Huomioi, että valituilla materiaaleilla voi olla vaikutusta hintaan.
Klikkaa ja näe värikortit

Joukkueen logon voi toteuttaa painatuksella tai ompelemalla. Puku voidaan koristella Swarovskin strasseilla, edullisilla lasistrasseilla tai paljeteilla.

Hinnoittelumme perustuu 6-19kpl tilauksiin. Suurempi tai pienempi tilausmäärä vaikuttaa hintaan alla olevan mukaisesti.

Hinta on kuvan mukaiselle tuotteelle ilman strasseja ja logoa, valitut materiaalit voivat vaikuttaa hintaan.

Tilaustuotteen hinta:
6-19 kpl 74 €/kpl

20-49 kpl -15%
1-5 kpl +20%
+50 kpl – Pyydä tarjousta


Kuvan mukainen rintalogo on tehty ompelutekniikalla ja sen hinta riippuu logon värien ja kirjainten määrästä. Esimerkki logon hinta on 24€/ kpl.

Kuvan mukaiset lasistrassit voidaan lisätä pukuun 33 € lisähintaan. Strassitus voidaan toteuttaa myös Swarovskin strasseilla tai paljeteilla.

Malli on saatavilla lasten ja aikuisten koossa 6 vuotta – XXL.

Tähän malliin on mahdollista muuttaa hihojen pituutta +/- 3, 6 tai  9 cm ilman lisäkustannuksia.

Tilaustuotteiden toimitusaika on 8–10 viikkoa tilauksesta. Tarkan toimituspäivän saat tilausvahvistuksen yhteydessä. Kysy lisää toimitusajoista eri tuotteiden kohdalla asiakaspalvelustamme.

Toteutamme myös yksilölliset mallit tai voimme muokata olemassa olevia malleja. Autamme löytämään sopivan vaihtoehdon logotyyliksi sekä strassaukseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme - kysy lisää ja tilaa omasi!

TÄRKEÄÄ
Tutustu myyntiehtoihin ennen tilausta.
Tuoteryhmä 076