Sublimaatio toppi | Naiset | Tilaustuote | 201740A400

Tuotenumero:201740A400
Näyttävä sublimaatio toppi cheerleading joukkueelle. Sublimaatio kuvio selässä ja hihoissa sekä hiusdonitsissa. Linjakkaat leikkaukset hihoissa ja selässä. Korkea kaulus. Hihoissa kaunis liukuvärjäys. Logo on toteutettu painotekniikalla. Lasistrassit viimeistelevät ilmeen.

Toivotko värien vaihtoa tai haluaisitteko toteuttaa yksilöllisen mallin? Mikäli haluatte vaihtaa sublimaatiopuvun värejä, peritään tästä muutosmaksu. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kerro toiveistasi.

Joukkueen logon voi toteutta painatuksena tai ompelemalla. Puku voidaan koristella Swarovskin strasseilla, edullisilla lasistrasseilla tai paljeteilla.

Hinnoittelumme perustuu 6-19kpl tilauksiin. Suurempi tai pienempi tilausmäärä vaikuttaa hintaan alla olevan mukaisesti. Lisätilaukset käsitellään tapauskohtaisesti ja näihin tulee pyytää erillinen tarjous asiakaspalvelusta.

Hinta on kuvan mukaiselle tuotteelle ilman strasseja ja logoa, valitut materiaalit voivat vaikuttaa hintaan.

Tilaustuotteen hinta:
6-19 kpl 94 €/kpl

20-49 kpl -15%
1-5 kpl +20% (HUOM! Ainoastaan lisätilauksen yhteydessä)
+50 kpl – Pyydä tarjousta


Kuvan mukainen rintalogo on tehty painotekniikalla. Esimerkki logon hinta on 15 €/ kpl.

Kuvan mukaiset lasistrassit voidaan lisätä pukuun 70 € lisähintaan. Vastaava strassitus voidaan toteuttaa myös Swarovski strasseilla tai paljeteilla. Kysy tarjous.

Malli on saatavilla lasten ja aikuisten koossa 6 vuotta – XXL.

Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 10 viikkoa tilauksesta. Tarkan toimituspäivän saat tilausvahvistuksen yhteydessä. Kysy lisää toimitusajoista eri tuotteiden kohdalla asiakaspalvelustamme.

TÄRKEÄÄ
Tutustu myyntiehtoihin ennen tilausta.
Tuoteryhmä 076