Yksilöllinen suunnitteluMonipuoliset mallistot
Tilaustuotteet ja verkkokauppaVerkkokaupan toimitus kuluitta ostaessa yli 50€

Yritysesittely - 2016

Yritysesittely

CHOPAR on tanskalainen yritys, jolla on kattava kokemus voimisteluasujen suunnittelusta, valmistamisesta ja myynnistä esimerkiksi yksilöille, joukkueille, seuroille ja kouluille. Yrityksen toiminta on laajentunut voimakkaasti viime vuosien aikana ja nyt CHOPAR on Skandinavian johtava voimisteluasujen valmistaja.  Kehitämme tuotteitamme ja palveluamme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Panostamme erityisesti laatuun, trendeihin ja palveluun. Tuotteidemme laadun ja toiminnallisuuden avulla haluamme auttaa jokaista voimistelijaa yltämään parhaimpaansa ja nauttimaan voimistelusta.

CHOPARin vahvuuksia ovat:
- Erinomainen asiakaspalvelu ja neuvonta
- Korkea laatu
- Desing ja tuotekehitys
- Yksilöllinen suunnittelu
- Jatkuvuus - tee jatkotilauksia samasta tuotteesta

CHOPAR on kokenut toimija tekstiiliteollisuudessa.  Kaikki materiaalit valitaan huolellisesti toimittajiemme avulla. Käytämme eurooppalaisia tekstiilivalmistajia muutamaa erikoiskangasta lukuun ottamatta. Voimisteluasut suunnitellaan ja mallituotteet valmistetaan tiloissamme Tanskassa taitavien ompelijoidemme johdolla. Itse tuotanto tapahtuu luotettavan yhteistyökumppanimme kautta Puolassa, jonne olemme päivittäin yhteydessä.

Make your own style! Tutustuitko jo kuvastoihimme ja et löytänyt juuri teidän toiveitanne vastaavaa pukua – on siis aika käyttää mielikuvitusta ja suunnitella asu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Autamme sinua luomaan harjoitus-, kilpailu- tai näytösasuja, jotka kohdistuvat juuri teidän tarpeisiinne!

CHOPAR on paljon muutakin kuin vain voimistelupukuja. Me valmistamme muun muassa takit, hupparit, trikoot, topit kuin t-paidat esim. seuroille, joukkueille ja ryhmille. Voit suunnitella ryhmällesi tai seurallesi yksilöllisen malliston tai käyttää jotain lukuisista omista malleistamme tai yhteistyökumppanimme tuotteista. Haluamme olla mukana niin seurojen päivittäisessä toiminnassa kuin tapahtumissa ja voimistelun kehittämisessä.

CHOPARilla palvelemme suomeksi. Asiakasneuvojallamme on laaja tuntemus ja kokemus suomalaisesta voimistelusta sekä yhdistystoiminnasta niin kilpa- kuin harrastevoimistelussa. Tulemme mielellämme vierailulle seuraanne ja kertomaan lisää toiminnastamme sekä esittelemään tuotteitamme. Ota rohkeasti yhteyttä! Maijun tavoittaa sähköpostilla maiju(a)chopar.dk ja puhelimitse +358 40 1885354

Tutustu internetsivuihimme ja inspiroidu! Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi, oli sitten kyseessä unelmien kilpailuasu tai vaikka uudet, upeat lämmittelyasut ryhmällesi.CHOPAR SPORT

CHOPAR A/S on valmistanut voimisteluasuja yli 25 vuoden ajan. Olemme Skandinavian suurin voimistelu- ja harjoitusasujen valmistaja. Voimistelu on lähellä sydäntämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Suomen Voimisteluliitto, GymDanmark sekä National Danish Performance team. Tuotteemme toteutetaan yhteistyössä sinun, suunnittelijoidemme ja myyjiemme kanssa, näin voimme toteuttaa unelmasi  kilpavoimistelu- kuin seura- ja näytösasujen parissa. Me teemme suunnitelmistasi totta!

MAKSUTAVAT

 

 LASKUTUS

Seurat ja yhdistykset voivat halutessaan maksaa laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse välittömästi postituksen jälkeen, maksuaika on 8 päivää.

YHTEYSTIEDOT

+358 40 188 5354
info@chopar.fi
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +358 40 188 5453 / Y-tunnus 2748948-3