Image-mallistomme on luotu näytöksiä, esityksiä ja kilpailuja varten. Löydät laajan valikoiman mekkoja, catsuiteja, shortseja, hameita ja paljon muuta. Hae inspiraatiota upeista väreistä ja uusista printeistä.
Mallisto, jonka toiminnallisuus ja design maksimoivat joukkueesi suorituksen.
CHOPARilla on loistava valikoima urheiluvaatteita joukkueellesi ja/tai seurallesi. Hyödynnä asiantuntemustamme, jotta saat joukkueellesi täydellisen kokonaisuuden. Samanlaiset treenivaatteet lisäävät yhteenkuuluvuutta ja vahvistavat yhteishenkeä.
Tutustu mallistoomme, jossa on keskitytty kauniisiin yksityiskohtiin ja eri tyylisiin pukuihin. Voit tehdä muutoksia olemassa oleviin malleihin, jotta kokonaisuus sopii mahdollisimman hyvin ohjelmaanne.
Meillä on vuosien kokemus voimistelun maailmasta ja autamme sinua toteuttamaan unelmiesi asut

Tutki mallistoja ja inspiroiduOta yhteyttä myyjään tai varaa verkkoesittelyValitse malli ja kootTilaa ja hyväksy tilausValmistamme asutToimitus
Leikkisä urheiluvaatemallisto lapsille, joka on suunniteltu hauskanpitoon.
Tutustu mallistoon, josta löydät shortsit, haalarit, catsuitit, t-paidat ja paljon muuta, joilla lapsi voi nauttia liikunnasta.
Kaikki mallistomme ovat voimistelijoiden kehittämiä. Myyntitiimillämme on juuret voimistelun maailmassa, ja he ymmärtävät, miten tärkeitä hyvä asu, toiminnallisuus ja istuvuus ovat. Pukujamme käyttävät ja testaavat Pohjoismaiden taitavimmat voimistelijat. Tiimimme on apunasi ideasta valmiiseen pukuun saakka, valitsitpa puvun mallistosta tai jos päädyt suunnittelemaan oman mallin. Meillä on vuosien kokemus voimistelumaailmasta, ja meille on ilo jakaa hyviä ideoita eteenpäin.
Yksilölliset tilaustuotteet kertatilauksena tai seuratuotekauppa?
Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja toteutustapoihin.