Craft Active Extreme X SS Miehet

Designed in Scandinavia • Produced in Europe
EUR 43,00
 
Tuotenumero:1909678
Tuotnumero: 1909678

Active Extreme X CN SS on erittäin toimiva aluspaita kilpailuun ja intensiiviseen harjoitteluun sekä leudoissa että viileissä talviolosuhteissa.

Tässä tehokkaassa trikoossa yhdistyvät SEAQUAL-polyesteri, Coolmax® Air Technology -materiaali ja kierrätetty polyesteri, joka tarjoaa maksimaalisen lämpötilan hallinnan korkean intensiteetin fyysiselle aktiivisuudelle. Puserossa on myös joustinkangas, joka lisää kosteuden poistoa ja mukavuutta. Joustavuus ja ergonominen istuvuus tarjoavat optimaalisen liikkumisvapauden. Suosikki niin huippu-urheilijoiden kuin arjen sankareidenkin keskuudessa. Ensiluokkainen paita urheilijalle.

SEAQUAL kierrätysmateriaalia
SEAQUAL™ on aloite, joka auttaa puhdistamaan puutarhaamme saasteista ja lisäämään yhteiskunnan kiertoprosesseja. Active Extreme X CN SS on valmistettu SEAQUAL-kierrätetystä polyesteristä, joka on valmistettu meren muovijätteestä. Kierrätysmateriaali ei ole ainoastaan hyvä valinta ympäristön kannalta, vaan se tarjoaa myös tehokkaan kosteuden poiston ja ilmanvaihdon optimaalista lämpötilan hallintaa varten.

40% polyesteri SeaQual 39% polyesteri "Coolmax" 21% polyesteri kierrätetty