Pesuohjeet ja materiaali-info

Pesuohjeet

Valitsemme laadukkaita kankaita valikoimiimme ja työskentelemme ainoastaan kumppaneiden kanssa, jotka täyttävät laatuvaatimuksemme. Jotta tuotteesi säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään, haluamme korostaa asioita, joilla hoidat meiltä tilaamiasi tuotteita oikein. 
Mallista riippumatta suosittelemme kaikkien tuotteiden käsinpesua alla olevien ohjeiden mukaisesti.
Tärkeitä pesuohjeita KAIKILLE KANKAILLE:

 • Pelkkä käsinpesu!
 • Kaikki tuotteet on pestävä erikseen.
 • Pese nurinpäin.
 • Käytä mietoa nestemäistä pesuainetta ja pese hellävaraisesti käsin suuressa määrässä kylmää vettä. Huuhtele välittömästi. ÄLÄ liota.
 • Älä anna tuotteen imeytyä. Kuivaa puhtaalla pyyhkeellä.
 • Älä käytä huuhteluaineita.
 • Älä kuivapuhdista.
 • Ei rumpukuivausta.
 • Älä silitä.

Muita huomioita valitessasi kankaita

On tärkeää tiedostaa, että valitessasi herkkiä kankaita on aina riski värien haalistumiseen, vuotamiseen ja nyppyyntymiseen. Ota huomioon nämä tekijät valitessasi kankaita.

Dorlastan, Meryl ja Morea ovat kaikkein kestävimpiä kankaita voimisteluun.  
Herkkiä kankaita (glitter, pitsi, verkko ja nylon/spandex) sekä strasseja, paljetteja sekä logoja koskeva huomautus;
 • Dorlastan, Meryl ja Morea ovat kaikkein kestävimpiä kankaita voimisteluun.
 • Pehmennysaineet vaikuttavat negatiivisesti tuotteissamme käytettyihin liimoihin, jolloin kankaiden kalvo voi rikkoutua, tai strassit/paljetit/logot irrota.
 • Deodorantit ja hikoilu voivat saada erikoiskankaat värjäytymään, haalistumaan tai ne voivat vaikuttaa kankaan pintaan/tuntumaan, varsinkin jos kaksi eri väriä kohtaavat käsivarsien alla.
 • Kaikissa aerosolituotteissa (deodorantit/hiuslakat) oleva alkoholi vaikuttaa herkkiin kankaisiin. Peitä vaatteesi ennen aerosolituotteiden käyttämistä. Hajuvedet ja vartaloemulsiot voivat myös vaikuttaa näihin kankaisiin.
Glitter-, pitsi- tai mesh/ihokas - kankaat saattavat joutua äärimmäiseen rasitukseen joissain voimisteluliikkeissä. Emme vastaa ulkoisen syyn materiaalille aiheuttamista vahingosta.
CHOPAR ei takaa näiden kankaiden käyttöikää. Jos tuotteissa on käytetty strasseja, voivat nämä kankaat haalistua hieman strasseja lämmittäessä.

Huomioita sublimaatio/printtipuvuista:
 • Jos sublimoidut/printtituotteet ovat hankauksessa karheiden pintojen kanssa ne nyppyyntyvät. Käytäthän siis sublimaatio tuotteitasi extra huolellisesti. CHOPAR ei korvaa sublimaatio kankaiden nyppyyntymistä.
 • Sublimaatio/Printtipuvut tehdään valkoiselle materiaalille painomusteilla. Emme voi taata, että sublimaatioväri on täysin sama kuin kangasnäytteemme, joita saat nähtäville. Huomaa, että koska materiaali on joustavaa se vaikuttaa puvun väriin haalistavasti, niissä kohdin, kun kangas venyy eniten. Esim. Musta sublimaatioväri näyttää venyessään harmaalta, punainen sublimaatioväri näyttää venyessään vaaleammalta tai pinkiltä. 

Käytä harkintaa yhdistellessäsi vaaleita ja tummia värejä. Värivuotoa voi tapahtua, kun valkoinen tai vaalea kangas yhdistetään kirkkaaseen tai tummanväriseen kankaaseen. Tämä on tyypillinen alamme ongelmakohta, ja sitä esiintyy tietyissä olosuhteissa, varsinkin kun vaaleaa väriä käytetään tumman värisen tuotteen alla. Valitettavasti CHOPAR ei voi taata, että kankaamme eivät vuoda väriä lainkaan, vaikka noudattaisit asianmukaisia pesuohjeita.
Toistuva kulutus ja pesu voivat aiheuttaa kankaiden haalistumisen tai kankaan pinnan/tuntuman menettämisen.

CHOPAR ei korvaa mitään tuotteita, joita ei ole pesty ja kuivattu ohjeiden mukaisesti.
Jos päätät yhdistää herkkiä kankaita ja värejä, se on omalla vastuullasi. CHOPAR ei anna takuuta erikoiskankaille. CHOPAR voi kieltäytyä palautuksista tai reklamaatioista, jos olet päättänyt käyttää herkkien kankaiden ja värien yhdistelmiä joukkuetilauksissa.

Tärkeää tietoa strasseista ja paljeteista

CHOPAR tarjoaa kolmea erilaista vaihtoehtoa ja hintakategoriaa; Swarovski strassit, muovistrassit ja paljetit. CHOPAR ei anna takuuta strasseille ja paljeteille.