Toimitusehdot

Pyrimme noudattamaan ilmoitettuja toimitusaikoja, mutta joskus viivästykset ovat mahdollisia - esim. kuljetusyhtiöiden tai logististen haasteiden vuoksi. Pidämme sinut ajan tasalla mahdollisuuksien mukaan. Pystyt seuraamaan lähetystäsi seurantanumeron kautta, jonka saat toimitusvahvistuksen yhteydessä. Jos et saa toimitusvahvistusta, tarkista roskapostisi. 
Tuotteiden kuljetuksesta vastaa GLS ja heidän kumppaninsa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@chopar.fi, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

VERKKOKAUPPATILAUKSET

Verkkokauppamme tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 100 € ostoksille. Tätä pienemmistä ostoksista toimitusmaksu on 10 €/tilaus. 

Varastotuotteiden toimitusaika on 5-14 päivää. 

Huomioi ostamasi tuotteen varastotilanne. Lähetämme koko tilauksesi vasta, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat varastossa.

Toimituksen suorittaa tilausvahvistuksessa ja seurantatunnuksessa mainittu kuljetusyhtiö. Kaikki tilaukset sisältävät ennakkoon maksetun palautusetiketin.

JOUKKUETILAUKSET

Toimitusaikamme on 8-12 viikkoa tilauksen tekemisestä. Tilausvahvistuksella näet tarkan toimituspäivän.

Huom! Jos tilauksesi sisältää strasseja, logoja tai sublimaatiotuotteita, varauduthan mahdollisesti pidempään toimitusaikaan. 
Myös valittujen kankaiden saatavuus vaikuttaa toimitusaikaan.

Toimitusmaksu määräytyy tilausmäärän mukaisesti:
- 1-5 kpl: 10 €
- 6-30 kpl: 16 €
- 31-99 kpl: 20 €
- 100-300 kpl: 35 €
- 301+ kpl: 70 €

Toimituksen suorittaa kuljetusyhtiö, joka on ilmoitettu sinulle sähköpostitse lähetetyssä tilausvahvistuksessa.

Mikäli tilauksesi on tehty yrityksenä, yhdistyksenä tai seurana, kuljetusyhtiö toimittaa paketin suoraan tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen. Jos tilauksen on tehnyt yksityinen henkilö, paketti toimitetaan lähimpään kuljetusyhtiön noutopisteeseen. Saat lisätiedot sähköpostilla/tekstiviestillä, kun paketti on valmis noudettavaksi.


VAHINGOT KULJETUKSEN AIKANA

Kuljetukseen liittyvistä virheistä ja vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi kuljetuksesta vastaavalle yritykselle.
Mikäli tilauksen yhteydessä ei ole tilattu vakuutettua toimitusta, CHOPAR ei ole vastuussa kuljetuksessa sattuneista vahingoista.