Toimitusehdot

Pyrimme pitämään kaikki toimitusajat, mutta joskus viivästykset ovat mahdollisia - esim. kuljetusyhtiöiden viivästysten tai logististen ongelmien vuoksi. Pidämme sinut ajan tasalla mahdollisuuksien mukaan. Pystyt seuraamaan lähetystäsi seurantanumeron kautta, joka lähetetään sinulle toimitusvahvistuksen yhteydessä. Jos et saa toimitusvahvistusta, tarkista roskapostisi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@chopar.fi, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Tuotteiden kuljetuksesta vastaavat GLS ja PostNord.

VERKKOKAUPPATILAUKSET

Verkkokauppamme tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 € ostoksille. Tätä pienemmistä ostoksista toimitusmaksu on 10 €/tilaus. 

Varastotuotteiden toimitusaika on 5-10 päivää. Yhteistyöbrändien (Craft, Teejays jne.) varastotuotteilla toimituaika on noin kaksi viikkoa.

Toimituksen suorittaa toimitusvahvistuksessa ja lähetysnumerossa mainittu kuljetusyhtiö. Kaikki tilaukset sisältävät ennakkoon maksetun palautusetiketin.

JOUKKUETILAUKSET

Toimitusaikamme on noin 10 viikkoa tilauksen tekemisestä. Tilausvahvistuksella näet tarkan toimituspäivän.

Huom! Jos tilauksesi sisältää strasseja, logoja tai sublimaatiotuotteita, varauduthan mahdollisesti pidempään toimitusaikaan. 
Myös valittujen kankaiden saatavuus vaikuttaa toimitusaikaan.

Toimitusmaksu riippuu tilattujen tuotteiden määrästä seuraavasti:
-1-5 kpl: 10 €
-6-30 kpl: 16 €
-31-99 kpl: 20 €
-100-300 kpl: 35 €
-301+ kpl: 70 €

Toimituksen suorittaa kuljetusyhtiö, joka on ilmoitettu sinulle sähköpostitse/tekstiviestillä lähetetyssä toimitusvahvistuksessa/lähetysnumerossa.

Mikäli tilauksesi on tehty yrityksenä, yhdistyksenä tai seurana, kuljetusyhtiö toimittaa paketin suoraan tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen. Jos tilauksen on tehnyt yksityinen henkilö, paketti toimitetaan lähimpään kuljetusyhtiön noutopisteeseen. Saat lisätiedot sähköpostilla/tekstiviestillä, kun paketti on valmis noudettavaksi.


VAHINGOT KULJETUKSEN AIKANA

Kuljetukseen liittyvistä virheistä ja vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi kuljetuksesta vastaavalle yritykselle tai postiin.