Yritys

Keitä me olemme
CHOPAR on tanskalainen yritys, jolle liike on elintärkeää. Suurin intohimomme on voimistelu ja cheerleading.
Päämäärämme on tukea liikkumista kehittämällä vaatteita, joissa helppo
liikkua, loistaa ja voittaa. Toimintamme ydin on auttaa sinua ja tiimiäsi kehittymään parhaaksi versioksi omassa lajissanne.
Meille tämä ei ole vain sanahelinää vaan osa DNA: tamme. Se on tapa, jolla harjoitamme liiketoimintaa ja luomme tuotteitamme. Vankan kokemuksemme ansiosta autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Emme ole vain myyjiä
Tiimillämme on juuret voimistelun ja cheerleadingin maailmassa. Ymmärrämme, miten tärkeää on tuntea olosi hyväksi urheillessa ja vapaa-ajalla – vaatteen ulkonäkö, istuvuus ja laatu ovat tässä merkittävässä osassa.
Olemme intohimoisia voimistelun ja cheerleadingin ystäviä, ja meillä on vahva ammattitaito osaamisalueillamme. Uskomme, että se näkyy sekä mallistoissamme että asiakaspalvelussa.

Yritys
CHOPAR A / S on perustettu vuonna 1989. Olemme pyrkineet kehittymään ja kasvamaan perustamisestamme lähtien ja nykyään meillä on toimipisteet sekä Tanskassa että Suomessa.
Pääkonttorimme sijaitsee Ikastissa, jossa työskentelee 25 työntekijää. Täällä suunnittelemme mallistomme ja teemme kaavoitukset sekä varastoimme tuotteemme. Mallikappaleet ommellaan omassa ompelimossa Ikastissa, kun taas muu tuotanto tapahtuu yhteistyöompelimoissa Puolassa ja Ukrainassa, joihin olemme päivittäin yhteydessä.

Visio
Emme vain valmista tuotteita vaan haluamme kehittyä työssämme koko ajan. Tuotteidemme tulee olla innovatiivisia ja painopistelajeillemme täydellisiä. Kaikki tuotteemme ovat suunniteltu ja testattu yhdessä lajien huippujen kanssa.
Haluamme että tunnet olosi tervetulleeksi, kun otat meihin yhteyttä. Tiimimme on apunasi ideasta aina valmiiseen tuotteeseen asti, valitsitpa mallistosta valmiin puvun tai toteuttaessasi täysin räätälöidyn tyylin.
Meillä on vuosien kokemus voimistelumaailmasta, ja meille on ilo jakaa toimivia ideoita eteenpäin. Toimintamme ydin on auttaa sinua ja tiimiäsi kehittymään parhaaksi versioksi omassa lajissanne. Kuuntelemme tarpeesi ja se näkyy vaatteen designissa ja lopputuloksessa.
Tavoitteemme on olla Euroopan johtava voimistelu- ja cheerleadingtuotteiden valmistaja.  Emme ole vielä missään nimessä valmiita, mutta meillä on kaasupoljin pohjassa!

Liike on lääke
CHOPARilla ajattelemme, että ei ole kyse vain urheiluvaatteiden valmistamisesta ja myynnistä. Haluamme enemmän. Haluamme inspiroida aktiiviseen arkeen ja välittää intohimoamme voimistelua ja cheerleadingia kohtaan seuraaville sukupolville.
Unelmoimme, että tuotteemme saavat sinut liikkumaan. Vuonna 2019 aloitimme yhteistyön FACEOFFin kanssa, joka kehittämään voimistelun tulevaisuutta omalla innovatiivisella ja inspiroivalla konseptillaan.

Teemme läheistä yhteistyötä Tanskan voimistelumaajoukkueiden kanssa. Asiakkaitamme ovat myös useat Euroopan TeamGymin maajoukkueet sekä lukuisat seurat, koulut, joukkueet ja yksilöt. Toteutamme isot asukokonaisuudet myös voimistelun suurtapahtumiin kuten Landsstævne ja Suomi Gymnaestrada.

Haastavat esitykset ja suoritukset vaativat vaatteita, jotka kestävät. Yhteistyömme eri tahojen kanssa antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden haastaa tuotteidemme rajat ja saada suoraa palautetta vaatteidemme toimivuudesta aidoissa olosuhteissa.
Kehitämme mallistoamme urheilijoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan, joten tiedämme, mikä toimii ja kestää.
Jos se toimii voimistelussa, se toimii kaikessa.