Julia ja Robert

Julia ja Robert ovat molemmat Suomen kärkinimiä omissa lajeissaan ja myös pariskunta. Julia voimistelee TeamGymin maajoukkueessa ja Robert telinevoimistelun maajoukkueessa. Miten arki sujuu, miten toista voi auttaa ja tukea omalla voimistelu-urallaan ja mitä he harrastaisivat jos voimistelu ei olisi vaihtoehto?

Lue lisää
EMPOWER malliston kehittäminen

Tänä vuonna lanseerasimme ensimmäisen alusvaatemallistomme, joka on kehitetty erityisesti voimistelijoille ja cheerleadereille. Mallisto pyrkii ratkaisemaan istuvuus ongelmat puvun alla. Kuule lisää EMPOWER-malliston kehittämisestä blogissamme.

Lue lisää
Cheerleading Pohjoismaissa

Tämä blogipostaus käsittelee suomalaista, norjalaista, ruotsalaista ja tanskalaista cheerleadingiä. Pääpaino on naisten maajoukkueissa, jotka kilpailevat ICU Worldseissä. Kirjoittaja on entinen maajoukkueurheilija Suomesta.

Lue lisää
Mette Berthelsen - osa 1.

Minisarjamme ensimmäisessä osassa Mette Berthelsenin kanssa, pääset kokemaan valinta prosessin eri vaiheet. Saat myös vinkkejä, jos itse haaveilet joskus hakevasi joukkueeseen. Mette kuului järjestyksessä 12; toista National Danish Perfromance joukkueeseen.

Lue lisää
Mallistot 22/23

Lue mistä vuoden 22/23 mallistot ovat saaneet inspiraationsa ja mitä uutta ja ihanaa on saatavilla! Esittelyssä kaikki neljä uutta mallistoamme IMAGE, ELITE, CHEER ja KIDSbyCHOPAR.

Lue lisää
Tunnelmia TeamGymin EM-kilpailuista 2022 

TeamGymin EM-kilpailut käytiin Luxemburgissa 14.-18.9.2022. CHOPAR oli tapahtuman yksi kumppaneista. Vihdoinkin saimme taas nauttia kaikkien joukkueiden mukana olosta korona pandemian hellittäessä. 

Lue lisää
Mimosa Paldanius

Tässä blogikirjoituksessa pääsemme tutustumaan suomalaiseen cheerleading staraan, Mimosa Paldaniukseen. Lue hänen tähänastisesta urastaan, miksi cheerleading on niin mahtavaa ja tietysti osallistumisesta MM-kisoihin 2022.

Lue lisää
Tervetuloa lukemaan blogiamme!

#Momentet on uusi blogimme voimistelun ja cheerleadingin maailmasta. Haluamme luoda universumin, jossa voit ruokkia intohimoasi kahden maailman siisteimmän urheilulajin parissa. Ensimmäisessä postauksessamme voit lukea lisää blogin nimestä ja sen merkityksestä.

Lue lisää