Kuten tiedämme, avain menestykseen sekä kehityksen kulmakivi on ruoka. Terveellinen ja ravitseva ruoka on urheilijan polttoainetta.

Lue lisää

Tutustu nousevaan telinevoimistelu tähteen ja uusimpaan CHOPAR Athleteen - Maisa Kuusikkoon! 

Lue lisää  

Haluatko tutustua CHOPAR-urheilijaamme Joanna Reemesiin paremmin? Lue vastaukset hänen täyttämäänsä ystäväkirjaan täältä.

 Lue lisää  

Me CHOPAR:illa tiedämme nykypäivän urheilijoihin kohdistuvat arjen haasteet ja vaatimukset. Vain harva urheilija on niin onnekas, että urheilu-urasta maksettaisiin palkkaa, ja monet joutuvatkin tasapainoilemaan työelämän, opiskeluiden ja urheilun välillä.

Lue lisää 

Vuoden 2023 alussa CHOPAR ja Suomen Voimisteluliitto solmivat yhteistyösopimuksen, jolla tuetaan lasten ja nuorten voimistelua. 
Yksi Suomen Voimisteluliiton lukuisista kehitystehtävistä keskittyy lasten ja nuorten valmennuskulttuurin vahvistamiseen positiivisen pedagogiikan keinoin. Pride-kuukauden inspiroimana halusimme tietää miten voimistelu edesauttaa edistämään toisten ymmärtämistä, hyväksyntää sekä monimuotoisuutta. 

Juttelimme aiheesta Liiton lasten ja nuorten voimistelun kehittäjän Satu Åkerluning kanssa. Keskeiseksi teemaksi kiteytyi nuorien voimistelijoiden positiivisen minäkuvan vahvistaminen.


Lue lisää 

Tule lukemaan meidän parhaat valinnat ja vinkit lomakauden treeneihin! Blogiin on kerätty asuideoita treeneihin sekä matkoille.

Lue lisää

Cheerleading kisakausi käy kuumana, mutta me olemme jo alkaneet siirtää katseita tulevaan kauteen. Pidimme uuden cheerleading mallistomme kuvaukset Tanskassa, joka julkaistaan elokuussa. Pääsette näkemään pientä sneak peekia sekä fiilistelyä blogin muodossa.

Lue lisää

CHOPAR osallistui viime viikonlopun Tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailuihin Vantaalla. Lue lisää tämän hetken TanVon & esiintyvän voimistelun trendeistä ja tutustu samalla uusimman Image-mallistomme saloihin.

Lue lisää 

Suomen voimistelupiireissä vahvasti vaikuttava persoona Marianne Hartio on loistava esimerkki henkilöstä, jolla on aina sata rautaa tulessa samanaikaisesti. Istuimme Marrin kanssa juttelemaan siitä, miten voimistelu on antanut hänelle siivet toteuttaa unelmiaan. Näin hän kuvailee polkuaan.

Lue lisää

Saimme todella hienon tilaisuuden haastatella yhtä upeista CHOPAR urheilijoistamme. Clara edustaa maataan ICU Worldseissä huhtikuussa. Tule lukemaan, kuinka Team Sweden COED valmistautuu tulevaan Orlandon matkaansa.

Lue lisää 

Viime vuoden TeamGymin EM-kisat Luxemburgissa ovat jo historiaa. Me CHOPARilla emme ole kuitenkaan vielä täysin unohtaneet kyseistä upeaa tapahtumaa. Juttelimme myyntikonsulttimme Kiran kanssa, joka oli mukana suunnittelemassa monia tämän vuoden pukuja, kuullaksemme lisää voimistelu vaatteiden trendeistä sekä mitä itse design-prosessi pitää sisällään.

Lue lisää
 
Saimme haastattelun kahdelta suomalaiselta siskokselta, joilla on kokemusta pohjoismaalaisen cheerleadingin lisäksi All Star cheerleadingistä. Hyppää mukaan Carissa ja Lumia Tirin matkalle cheerleadingin maailmaan, jossa he pohdiskelevat pohjoismaalaisen cheerleadingin ja All Star cheerleadingin eroja ja yhtäläisyyksiä.

Lue lisää
 
Viime vuosi oli CHOPARille oikea suurtapahtumien huippuvuosi. Sekä Tanskassa järjestettävä Landsstævne että Suomessa järjestetty Suomi Gymnaestrada osuivat samalle vuodelle.  Käy lukemassa millaisista tapahtumista oli kyse ja mitä asioita Team CHOPARille jäi mieleen tapahtumista.

Lue lisää
Kysyimme kilpa-aerobicin lajipäälliköltä Nooralta ja lajin kärkinimiltä Nealta ja Sampolta vuoden 2022 tunnelmia sekä tulevien vuosien tavoitteita. Pääset myös kuulemaan urheilijoiden arjesta sekä millaisia terveisiä he lähettävät nuorille tulevaisuuden staroille.

Lue lisää
EMPOWER malliston kehittäminen

Tänä vuonna lanseerasimme ensimmäisen alusvaatemallistomme, joka on kehitetty erityisesti voimistelijoille ja cheerleadereille. Mallisto pyrkii ratkaisemaan istuvuus ongelmat puvun alla. Kuule lisää EMPOWER-malliston kehittämisestä blogissamme.

Lue lisää
Cheerleading Pohjoismaissa

Tämä blogipostaus käsittelee suomalaista, norjalaista, ruotsalaista ja tanskalaista cheerleadingiä. Pääpaino on naisten maajoukkueissa, jotka kilpailevat ICU Worldseissä. Kirjoittaja on entinen maajoukkueurheilija Suomesta.

Lue lisää
Mette Berthelsen - osa 1.

Minisarjamme ensimmäisessä osassa Mette Berthelsenin kanssa, pääset kokemaan valinta prosessin eri vaiheet. Saat myös vinkkejä, jos itse haaveilet joskus hakevasi joukkueeseen. Mette kuului järjestyksessä 12; toista National Danish Perfromance joukkueeseen.

Lue lisää
Mallistot 22/23

Lue mistä vuoden 22/23 mallistot ovat saaneet inspiraationsa ja mitä uutta ja ihanaa on saatavilla! Esittelyssä kaikki neljä uutta mallistoamme IMAGE, ELITE, CHEER ja KIDSbyCHOPAR.

Lue lisää
Tunnelmia TeamGymin EM-kilpailuista 2022 

TeamGymin EM-kilpailut käytiin Luxemburgissa 14.-18.9.2022. CHOPAR oli tapahtuman yksi kumppaneista. Vihdoinkin saimme taas nauttia kaikkien joukkueiden mukana olosta korona pandemian hellittäessä. 

Lue lisää
Mimosa Paldanius

Tässä blogikirjoituksessa pääsemme tutustumaan suomalaiseen cheerleading staraan, Mimosa Paldaniukseen. Lue hänen tähänastisesta urastaan, miksi cheerleading on niin mahtavaa ja tietysti osallistumisesta MM-kisoihin 2022.

Lue lisää
Tervetuloa lukemaan blogiamme!

#Momentet on uusi blogimme voimistelun ja cheerleadingin maailmasta. Haluamme luoda universumin, jossa voit ruokkia intohimoasi kahden maailman siisteimmän urheilulajin parissa. Ensimmäisessä postauksessamme voit lukea lisää blogin nimestä ja sen merkityksestä.

Lue lisää