Maksuehdot

TURVATUT MAKSUT

CHOPAR käyttää suojattua yhteyttä. Käsittelemme tietoja huolellisesti ja henkilötietolain mukaisesti. Sinulla on oikeus päästä käsiksi keräämiisi henkilötietoihisi ja muokata niitä. Maksukortilla maksaminen on aina suojattu mahdolliselta väärinkäytöltä/petoksilta. Voit aina peruuttaa maksun saatuasi maksuvahvistuksen. Verkkokaupassamme on käytössä SSL (Secure Socket Layer) -suojaus, joten et ole vaarassa ulkopuolisten väärinkäyttää maksukorttiasi. Maksu veloitetaan tililtäsi lähetyksen yhteydessä.

VERKKOKAUPPATILAUKSET

Verkkokaupassamme tarjolla olevat maksutavat ovat:
-VISA-MasterCard
-Visa Electron
-MobilePay
-PayPal-Lasku (saatavilla vain yrityksille, yhdistyksille ja seuroille).

HUOM! Jos olet tilannut tuotteet verkkokaupasta ja maksanut tilauksesi jo verkossa, tämä lasku on vain ilmoitus siitä, että olemme lähettäneet tavarasi, ei maksupyyntö.

Eri palveluntarjoajia käytettäessä asianomainen osapuoli voi veloittaa maksutavasta sovitun maksun. 

JOUKKUETILAUKSET

Lasku on saatavilla seuroille, yrityksille ja yhdistyksille. Yli 3000 euron tilauksissa 30 % tilauksen summasta laskutetaan ennakkoon 5 päivän kuluessa. Loput tilauksen summasta laskutetaan 8 päivän maksuehdoilla, jotka lasketaan tavaroiden lähetyspäivästä. Alle 3000 euron tilauksissa tilaussumma laskutetaan 8 päivän maksuajalla, joka lasketaan tavaroiden lähetyspäivästä.

HUOM, jos lisätilauksilla on pieni määrä tuotteita, hintoihin voi tulla mahdollisia lisämaksuja.
Lisätilauksissa alle 6 kpl:n tilauksista peritään pientilauslisä +20 % / tuote. Sublimaatiotuotteiden minimitilausmäärä on lisätilauksissa 3 kpl, ja lisäksi alle 6 kpl tilauksista peritään pientilauslisä +20 % /tuote + sublimaatiolisä 150 €.