EM TeamGym 2022

Osta viralliset tuotteet TeamGymin EM-kisoihin Luxemburgiin täältä. Suuri TeamGym-tapahtuma järjestetään tänä vuonna Luxemburgissa 14.–17.9.2022. Siitä tulee varmasti upea voimistelujuhla useiden vuosien koronasulun jälkeen. Valmistaudu tapahtumatuotteilla ja tue maatasi ostamalla virallinen kannattajapaita.
Voit selata valikoimaa tästä. Tuotteissa on virallinen tapahtumalogo. Näet jokaisessa tuotteessa logon sijainnin.

Sinulla on useita toimitusvaihtoehtoja, kun teet ostoksia meillä. Voit valita, lähetetäänkö paketti kotiisi tai lähellä olevaan toimituspisteeseen. Voit myös noutaa paketin osastoltamme Luxemburgin tapahtumassa.

Jos sinulla on kysyttävää koosta, toimituksesta, materiaaleista tai mistä tahansa muusta, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

CHOPAR on Euroopan johtava TeamGym toimittaja

Meillä on monen vuoden kokemus haalaripukujen istuvuudesta, materiaaleista ja laadusta. Olemme auttaneet monia voimistelujoukkueita löytämään unelmapukunsa. Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan, uusimpia trendejä seuraten ja lanseeraamme uuden malliston vuosittain. Olemme toimittaneet maajoukkuepukuja muun muassa Tanskaan, Norjaan, Suomeen ja Saksaan. Näe pukuloisto kilpailuissa syyskuussa!Jos joukkueellasi on tarvetta kisapuvuille vielä syyskuun EM-kisoihin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
EM TeamGym 2022