Toiminnallisuus ja laatuVoimisteluasujen edelläkävijä
Yksilöllinen suunnitteluLaadukas asiakaspalvelu

Kokoelma värikorteista

Kaikkiin tuotteisiimme voit valita kankaiden värit tilauksen yhteydessä. On myös mahdollista vaihtaa kangas toiseen kankaaseen kuin tuotekuvissa esitettyihin. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiinne ja neuvoo mielellään info@chopar.fi.

Huomioi, että värit ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella esimerkiksi tietokoneen näyttöasetusten mukaisesti. Toiveestanne lähetämme kankaiset värikortit yhdessä kokeilutuotteiden tai –pukujen kanssa.
Mikäli olet tilaamassa suuren määrän tuotteita ja et löydä toivomaasi väriä haluamassasi kankaassa, ole meihin yhteydessä.

Värikartta


CHOPAR SPORT

Chopar on valmistanut voimisteluasuja yli 25 vuoden ajan. Olemme Skandinavian suurin voimisteluasujen tuottaja. Voimistelu on lähellä sydäntämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. National Danish Performance team, lukuisat yhdistykset ja koulut. Tuotteemme toteutetaan yhteistyössä sinun, suunnittelijoidemme ja myyjiemme kanssa, näin voimme toteuttaa unelmasi niin kilpavoimistelu- kuin seura- ja näytösasujen parissa. Me teemme suunnitelmistasi totta!

MAKSUTAVAT

 

 LASKUTUS

Seurat ja yhdistykset voivat halutessaan maksaa laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse välittömästi postituksen jälkeen, maksuaika on 8 päivää.

YHTEYSTIEDOT

+358 40 188 5354
info@chopar.fi
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +358 40 188 5453 / Y-tunnus 2748948-3