Lasten voimisteluasut

Tutustu lasten voimisteluvaatevalikoimaamme. Kaikki mallistomme on kehitetty voimistelupohjaisesti sekä pojille että tytöille. Meille on ollut tärkeää luoda laaja valikoima tuotteita, jotka yksinkertaisesti toimivat niin kuin pitääkin ja jotka sopivat liikkuvien lapsien tarpeisiin. Samalla keskitymme aina siihen, että voimisteluvaatteemme ovat mukavat ja tukevat lasten kehitystä ja leikkimistä.

Lasten voimisteluvaatesarjallamme haluamme rohkaista leikkejä ja luovuutta aktiiviseen arkeen. Valikoima sisältää lapsille, housut, paidat, trikoot ja paljon muuta.
Top | Joukkue | 201581A100
Hinta alkaen 45 € / kpl.

Voimisteluvaatteet kaiken ikäisille lapsille - sekä tytöille että pojille

Lasten treenivaatteiden tulisi olla sellaiset mitä lapset haluavat käyttää jatkuvasti. Mieluisat vaatteet tekevät voimistelusta lapsille entistä hauskempaa. Siksi myös me CHOPARilla uskomme, että voimisteluvaatteita pitäisi vastata pikkuvoimistelijoiden kaikkiin toiveisiin.

Valikoimastamme löytyy lasten voimistelupukuja, housuja, t-paitoja, trikoita ja paljon muuta saatavilla useissa eri kuvioissa ja ilmeissä. Kaikki lasten voimistelutyylimme on myös tehty niin, että sekä pojat että tytöt voivat käyttää niitä.

Meillä CHOPARilla on yli 30 vuoden kokemus voimisteluvaatteista, ja siksi kaikki tuotteemme on luotu lähtökohtaisesti niin, että kaikilla lapsilla tulee vapaus liikkua ja ilmaista itseään vaatteissamme. Voit siis aina olla varma, että täältä hankkimasi vaatteet ovat toimivia.

Voimistelu on fyysistä ilmaisua, mutta myös täynnä tunteita. Uskomme että kuviot ja värit kutsuvat leikkiin sekä tuovat energiaa ja iloa. Vaatteemme valmistetaan lähes kaikissa lastenkoissa pojille ja tytöille ja löydät malleja 2-vuotiaista aina 16-vuotiaisiin.