Leggingsit

Tältä sivulta löydät valikoimamme leggingseistä voimisteluun ja harjoitteluun. Olemme keskittyneet luomaan tyylejä, jotka sopivat sinulle täydellisesti voimistelijana.

Voimisteluihin tarkoitettujen leggingsien mallistomme on säilynyt tyylikkäänä klassisissa väreissä, kuten musta, tummansininen ja tummanvihreä. Ne toimivat täydellisesti kulmakivinä vaatekaapissa. Mieltä löytyy vaihtoehtoja erilaisilla kankailla ja vyötäröillä, jotain jokaiseen makuun.

Kaikki leggingsimme on kehitetty urheilijoiden liikkeet ja harjoitukset huomioon ottaen. Siksi voit olla varma, että ne istuvat kunnolla kaikentyyppisten harjoitusten aikana. Meillä on tapana sanoa, että jos vaatteet sopivat voimistelutreeneihin, ne sopivat kaikkeen.

Leggingsit jotka istuvat täydellisesti läpi harjoitusten

Leggingsit ovat nyt jokaisen naisen treenivaatekaapin peruskappale. Niiden tulee olla mukavat ja antaa sinun liikkua vapaasti ja vaivattomasti harjoituksissasi ja vapaa-ajalla. Napakasti tukevat housut sopivat täydellisesti voimistelumaailmaan.

Leggingsimme on kehitetty yhdessä urheilijoiden kanssa, mikä tarkoittaa, että useat toiminnot ja istuvuus on suunniteltu takaamaan huippusuoritus.

Kaikille kankaille, joita käytetään tuotteissa kompressiohousuista kevyisiin leggingseihin, on ominaisuus säilyttää muotonsa, mikä tekee niistä "kyykkyn kestäviä" ja näin ollen ne estävät läpinäkyvyyden.

Leggingsimme ovat tarkoitettu lajitreeniin niin voimistelijoille kuin cheerleadereille, mutta myös kuntosalille, juoksuun ja vapaa-aikaan.