Miesten treenivaatteet

Olemme keskittyneet tekemään erityisesti voimistelijoille ja cheerleadereille sopivan täydellisen treenivaatemalliston. Miesten tuotevalikoima on valmistettu suorituskykyyn ja mukavuuteen keskittyvistä ominaisuuksista. Tyylimme on tehty aktiivisille miehille ja niitä voidaan käyttää sekä harjoitteluun ett' arkeen.

Valikoimastamme löytyy sekä lyhyt- että pitkähihaisia ​​paitoja, college settejä, housuja sekä shortseja, jotka on kehitetty kaikenlaiseen treeniin sopiviksi. Valikoimamme sopii käytettäväksi lajitreenin lisäksi juoksuun, kuntosalille sekä arkeen.
Tech 02 shorts | Unisex
EUR 49,00
Available in 2 colors
Tech 02 shorts | Unisex
EUR 49,00
Available in 2 colors

Miehet tarvitsevat laadukkaat treenivaatteet

Miesten urheiluvaatemallistomme on täynnä laadukkaita malleja. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman shortseja, housuja, t-paitoja, collegepaitoja, pitkähihaisia, huppareita, takkeja ja urheilukasseja.

Urheiluvaatteemme on tehty liikkumaan ja luotu asettamaan rima korkealle. Voit tuntea tämän joustavissa materiaaleistamme, jotka tekevät vaatteista sopivat jokaiseen liikkeeseen. Kiinnitämme paljon huomiota kangas- ja materiaalivalintoihin, jotka ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä.

Valikoimamme on täynnä erilaisia malleja, jolla voit luoda omannäköisesi ilmeen. Meillä on tyylejä hienoilla yksityiskohdilla ja samalla useita parhaita perustyylejä.

Urheiluvaatteemme sopivat myös arkeen. Siksi pyrimme tyyleihin, joka sopivat sekä harjoitteluun että vapaa-ajalle. Kokeile tuotteitamme ja tunne ero urheilijoiden kanssa yhdessä suunnitelluissa tuotteissa.