Myyntiehdot - tilaustuotteet

1. Tilaukset

Sitovaa ostosopimusta ei ole tehty ennen kuin olet vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse CHOPARilta.

2. Hinta

Esitetty hinta tilaushetkellä on tuotteen kappalehinta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:in, jos ei toisin mainita. Hinnat ilmoitetaan pääsääntöisesti euroissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin seuraavissa tilanteissa:
- Valuuttamuutokset
- Force majeure (ylivoimainen este)
- Virheet tuotteen tai materiaalien toimituksessa
- Veromuutokset
- Loppuunmyynti
- Selvät hinta- ja kirjoitusvirheet

3. Maksuehdot

Yli 3000 euron tilauksissa, 30 % tilauksen summasta laskutetaan ennakkoon 5 päivän kuluessa. Loput tilauksen summasta laskutetaan 8 päivän maksuehdoilla, joka lasketaan tavaroiden lähetyspäivästä. Alle 3000 euron tilauksissa tilaussumma laskutetaan 8 päivän maksuajalla, joka lasketaan tavaroiden lähetyspäivästä.

4. Erikoistilaukset - oma malli

Jos haluat tilata erityisesti sinulle räätälöidyn tuotteen, pätevät seuraavat säännökset:
1.Tilauksen tulee sisältää vähintään 15 kappaletta samaa tuotetta (eri koot ovat sallittuja)
2. Uuden mallin kehitys maksu määräytyy sen mukaan, kuinka haastava tuote/malli on kyseessä. Olethan yhteydessä myyntiin toiveesi kanssa, niin annamme tarjouksen.
3.Tarjoamme mahdollisuuden mallikappaleeseen, jonka hinta on 100 euroa tuotteelta. Tämä tuote on ilmainen, mikäli kyseinen mallituote johtaa tilaukseen. Mallituotteen jälkeen tuotetta voi vielä muokata. Jos haluaa uuden mallituotteen hinta on 100 euroa.
4.Mallituote sisällytetään lopulliseen tilaukseen mikäli mahdollista. CHOPARilla on oikeus mallikappaleisiin.
5. CHOPAR omistaa oikeudet kaikkiin malleihin myös erikoistilauksissa.

5. Reklamaatiot ja palautukset

Kaikki Choparin tuotteet ovat laatutuotteita. Mikäli odotusten vastaisesti tuotannossa on tapahtunut virhe, älä epäröi olla yhteydessä meihin. Teemme ehdottoman parhaamme, että kyseinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen.

Virheen sattuessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua reklamaation käsittelyssä. Käsittelyä nopeuttaa, mikäli voitte toimittaa valokuvat sähköpostitse virheestä. Me vastaamme mahdollisista reklamaatioon liittyvistä postituksesta aiheutuvista kustannuksista.

Tilaustuotteita ei pääsääntöisesti voi vaihtaa. Mikäli tilauksessa on virhe, tulemme yhteistyössä löytämään ratkaisun tapahtuneeseen virheeseen, joka tyydyttää molempia osapuolia. Mahdollisesta virheestä tulee reklamoida kohtuullisen ajan kuluessa. Mikäli ilmoitus virheestä tulee kahden viikon kuluessa, katsomme tämän aina kohtuulliseksi ajaksi.

Emme anna takuuta glitter, pitsi, mesh ja vastaaville kankaille emmekä strasseille ja paljeteille.
Kaikkien pukujemme toleranssi on +/-2 cm.

Mikäli tuotetta ei voi korjata, korvaamme tuotteen uudella vastaavalla tuotteella. Teemme parhaamme, että reklamaatio käsitellään mahdollisimman nopeasti.  Koska kyseessä on erikoistilattu tuote, vaikuttaa aikaan virheen luonne ja sen hetkinen tilausten määrä.
Reklamaation tulee olla oikeutettu, eikä siihen ole voinut johtaa tuotteen väärinkäyttö tai muu tuotteen vahingoittaminen.

12. Force majeure (Ylivoimainen este)

CHOPAR ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota emme ole kohtuudella voineet ennakoida tai jonka seurauksia emme ole voineet välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. henkilökunnan sairastuminen, sota, poliittiset esteet, tuonti- ja vientiesteet sekä häiriöt kuljetuksissa.

6. Toimitusehdot

Toimitusaika erikoistilatuille tuotteille on pääsääntöisesti 8-10 viikkoa tilauksen teosta. Tilausvahvistuksella kerromme milloin tuotteet lähtevät Tanskasta asiakkaalle.
Laskutamme tilaajaa toimituskuluista.

Valittujen kankaiden saatavuus vaikuttaa toimitusaikaan.

13. Asiakaspalvelun vastuu

CHOPARin asiakapalvelijat toimivat parhaan ammattitaitonsa mukaan.
Asiakaspalvelijoiden tekniset ohjeet tulkitaan aina toimintaa ohjaaviksi ja suuntaa-antaviksi, asiakas on vastuussa ostopäätöksestä.
CHOPARin työntekijät eivät ole vastuussa siitä, että pukujen suunnittelu on lajiin sovellettavien kilpailusääntöjen mukaista.

7. Laskutus

Laskullamme on 14 päivän maksuaika. Lasku lähetetään sähköpostitse samana päivänä, kun tilaus postitetaan tilaajalle.

14. Tuotevastuu

Tapaturman tai vahingon sattuessa CHOPAR on vastuussa vain niissä tilanteissa, joissa laki velvoittaa yhtiötä korvauksiin tai toimenpiteisiin. CHOPAR ei missään tapauksessa ole vastuussa mahdollisista tulon, ajan tai muista vastaavista menetyksistä.

8. Tilauksen peruuttaminen

Mikäli kyseessä on erikoistilattu tuote (tilaustuote), ei vahvistettua tilausta pysty peruuttamaan tai tuotteiden määrää tilauksella vähentämään. Jos tilaus kuitenkin peruutetaan, on tilaaja vastuussa kaikista tuotantoon liittyvistä kustannuksista.

15. Tuotteet

CHOPAR kehittää tuotteitaan kokonaisvaltaisesti pysyäkseen kehityksen edellä. Tästä johtuen mallit ja tuotannon laajuus, kankaat ja hinnoittelu voivat muuttua verrattuna katalogissa ja internetsivuilla ilmoitettuihin.

CHOPARilla on oikeudet kaikkiin malleihin, mukaan lukien erikoismallit ja tilaustuotteet.

9. Erikoistuotteiden tilaaminen jatkossa

Osana palveluamme voit tilata jatkossakin täysin samaa tilaustuotetta kuin ensimmäisen tilauksesi tuote. Lisätilaukset käsitellään kuten uudet tilaukset.
Tämä tarkoittaa esim. toimitusaikaa, maksua sekä hintaa. Ehtona on kuitenkin, että tarvittavat materiaalit ovat saatavilla. Emme voi valitettavasti taata kaikkien materiaalien saatavuutta jatkossa, koska toimittaja voi lopettaa tiettyjen materiaalien tuotannon yllättäen.

Tuotantoprosessi alle kuuden kappaleen tilauksissa on CHOPARille arvokasta.
1-5 kappaleen tilauksiin lisätään 20% perushintaan (6-19kpl alkuperäinen hinta) normaaleissa tuotteissa.
Sublimaatiotuotteissa minimitilausmäärä on 3kpl. 3-5 kappaleen lisätilauksiin lisätään 20% perushintaan (6-19kpl alkuperäinen hinta) + 150€ pientilausmaksu.
Lisätilauksia tehdessä kannattaa siis aina pyrkiä saamaan 6kpl tilausmäärä kasaan.

16. Cookies10. Omistusoikeus

CHOPARilla on kaikkien suunnittelemiensa tuotteiden mallien omistusoikeus. Itse tuotteet ovat CHOPARin omaisuutta ennen kuin tilaaja on maksanut tuotteet. Kaikki internetsivuilla tai verkkokaupassa esitetty materiaali on CHOPARin tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

11. Kuljetuksessa sattuneet vahingot

Kuljetukseen liittyvät virheet ja vahingot tulee raportoida välittömästi kuljetuksesta vastaavalle yhtiölle tai postiin. Mikäli tilauksen yhteydessä ei ole tilattu vakuutettua toimitusta, CHOPAR ei ole vastuussa kuljetuksessa sattuneista vahingoista.