Rowing Vest | Men

Designed in Scandinavia • Produced in Europe
EUR 79,00
 
Tuotenumero:R7750-001W
Roikaa itseluottamuksella: Vapauta huippuosaaminen uudella huipputeknisellä miesten soutuliivillämme. Valmistettu tyylikkäästä, korkeateknologisesta softshell-materiaalista, tämä liivi on täydellinen kumppani vesitreeneihisi. Upota itsesi ainutlaatuiseen soutukokemukseen vertaansa vailla olevan tyylin ja toimivuuden kera.

Pääominaisuudet:

🌬️ Tuulta uhmaava mestariteos: Suunniteltu kevyestä verkkoaineesta, jossa on tuulta ja vettä hylkivä kalvo, tämä liivi varmistaa mukavuutesi sääolosuhteista riippumatta.

💧 Vedenpitävä ihme: Sukella harjoituksiisi huoletta, sillä tämä liivi ylpeilee merkittävällä vettähylkivällä suojalla sekä edessä että takana, vesipatsaspaineenkestävyydellä jopa 10 000 mm.

🚣 Räätälöity voittoon: Suunniteltu soutuharrastajaa ajatellen, liivimme tarjoaa erikoistuneen istuvuuden, joka täydentää soutu-liikkeitäsi ja parantaa suorituskykyäsi vedessä.

🌈 Tyylikäs mustassa: Tee vaikutus klassisella ja monipuolisella mustalla värillä, joka sulautuu vaivattomasti tyylin ja toimivuuden yhdistelmään.

👌 Mukavuus uudelleen määritelty: Omaksu pehmeä ja joustava kangas sivuilla, tarjoten vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja joustavuutta soutuharjoituksissasi.

Kokovalikoima: XS - XL

Nosta soutukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin Rovest-liivillä - missä innovaatio kohtaa tyylin, ja suorituskyvyllä ei ole rajoja. Souda itseluottamuksella, souda Rovestilla!