Tilaa sovitustuotteet

Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, mutta tarjoamme teille erinomaisen palvelun oikean koon ja värien valintaan sovitustuotteidemme avulla. Sovitustuotteet ovat saatavilla kaikkiin tuotteisiimme.
Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia, jotta paketti löytää perille.
Toivottu sovituspäivä – milloin haluaisit sovittaa tuotteita. Toivottu toimituspäivä – milloin tarvitset tuotteet. Jos haluat tilata sovitustuotteita useammasta mallista, kirjaa tuotenumerot niille varattuihin kenttiin. Valitse kankaiset värikortit, jos aikeissa on tilata tilaustuote, eli vaihtaa tuotteen väriä alkuperäisestä.

Laina sisältää tuotteen koot monipuolisesti, kankaiset värikortit ja kätevän postin palautustarran. Tarra tulee vain liimata paketin päälle ja paketti toimittaa postiin, tämä on ennakkoon maksettu. Sovitustuotteiden lainasta veloitamme 15€ maksun, joka laskutetaan etukäteen.

Huomioithan, että kaikista malleista ei ole saatavilla täysin identtisiä sovitustuotteita. Sovitustuotteet ovat aina suuntaa-antavat ja esimerkiksi valitut kankaat voivat vaikuttaa tuotteen kokoon. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään vastaamaan kysymyksiin sovitustuotteisiin liittyen.