Vaihto ja palautus

Tilaustuotteiden vaihto ja palautus

Kaikki Choparin tuotteet ovat laatutuotteita. Mikäli odotusten vastaisesti tuotannossa on tapahtunut virhe, älä epäröi olla yhteydessä meihin. Teemme ehdottoman parhaamme, että kyseinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen.

Erityistilattuja tuotteita ei pääsääntöisesti voi vaihtaa. Mikäli tilauksessa on tapahtunut virhe, tulemme yhteistyössä löytämään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun tapahtuneeseen virheeseen. Mikäli tuotetta ei voi korjata, korvaamme tuotteen uudella vastaavalla tuotteella. Virheestä tulee reklamoida kohtuullisen ajan kuluessa. Mikäli ilmoitus virheestä tulee kahden viikon kuluessa, katsomme tämän aina kohtuulliseksi ajaksi.

Teemme parhaamme, että reklamaatio käsitellään mahdollisimman nopeasti, mutta mikäli kyseessä on erikoistilattu tuote vaikuttaa aikaan virheen luonne ja tilausten määrä. Toivomme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi huomattuanne virheen. Annamme teille lisäohjeita palautusta varten.

Tilaustuotteiden palautuslomake

Liitetty tiedosto: Tilaustuotteiden palautuslomake (346 kB)

Verkkokaupan tuotteiden vaihto ja palautus

Kaikki tuotteet tulee palauttaa samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu, tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Sinulla on 14 päivää aikaa päättää haluatko vaihtaa tai palauttaa tuotteesi alkaen siitä päivästä kun vastaanotit tuotteen.

Maksamme tuotteiden palautuksen toimituskulut. Ota yhteyttä info(a)chopar.fi ja ilmoita, että haluat palauttaa tuotteet. Saat sähköpostitse ennakkoonmaksetun postin palautustarran.  Näin osaamme myös odottaa palautustasi ja saamme käsiteltyä sen nopeammin.

Palauta tai vaihda tuote käyttämällä tilauksen mukana tullutta palautuslomaketta. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen alkuperäisessä kunnossa, palautamme maksun.
Liitetty tiedosto: Palautuslomake (55 kB)