Yksilöllinen suunnitteluMonipuoliset mallistot
Tilaustuotteet ja verkkokauppaVerkkokaupan toimitus kuluitta ostaessa yli 50€

Vaihto ja palautus

Tilaustuotteiden vaihto ja palautus

Kaikki Choparin tuotteet ovat laatutuotteita. Mikäli odotusten vastaisesti tuotannossa on tapahtunut virhe, älä epäröi olla yhteydessä meihin. Teemme ehdottoman parhaamme, että kyseinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen.

Erityistilattuja tuotteita ei pääsääntöisesti voi vaihtaa. Mikäli tilauksessa on tapahtunut virhe, tulemme yhteistyössä löytämään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun tapahtuneeseen virheeseen. Mikäli tuotetta ei voi korjata, korvaamme tuotteen uudella vastaavalla tuotteella. Virheestä tulee reklamoida kohtuullisen ajan kuluessa. Mikäli ilmoitus virheestä tulee kahden viikon kuluessa, katsomme tämän aina kohtuulliseksi ajaksi.

Teemme parhaamme, että reklamaatio käsitellään mahdollisimman nopeasti, mutta mikäli kyseessä on erikoistilattu tuote vaikuttaa aikaan virheen luonne ja tilausten määrä. Toivomme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi huomattuanne virheen. Annamme teille lisäohjeita palautusta varten.

Tilaustuotteiden palautuslomake


Liitetiedosto: File iconTilaustuotteiden palautuslomake (346 kB)

Verkkokaupan tuotteiden vaihto ja palautus

Kaikki tuotteet tulee palauttaa samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu, tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Sinulla on 14 päivää aikaa päättää haluatko vaihtaa tai palauttaa tuotteesi alkaen siitä päivästä kun vastaanotit tuotteen.

Palauta tai vaihda tuote käyttämällä tilauksen mukana tullutta palautuslomaketta. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen alkuperäisessä kunnossa, palautamme maksun pankkitilillesi.
CHOPAR SPORT

CHOPAR A/S on valmistanut voimisteluasuja yli 25 vuoden ajan. Olemme Skandinavian suurin voimistelu- ja harjoitusasujen valmistaja. Voimistelu on lähellä sydäntämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Suomen Voimisteluliitto, GymDanmark sekä National Danish Performance team. Tuotteemme toteutetaan yhteistyössä sinun, suunnittelijoidemme ja myyjiemme kanssa, näin voimme toteuttaa unelmasi  kilpavoimistelu- kuin seura- ja näytösasujen parissa. Me teemme suunnitelmistasi totta!

MAKSUTAVAT

 

 LASKUTUS

Seurat ja yhdistykset voivat halutessaan maksaa laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse välittömästi postituksen jälkeen, maksuaika on 8 päivää.

YHTEYSTIEDOT

+358 40 188 5354
info@chopar.fi
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +358 40 188 5453 / Y-tunnus 2748948-3