Voimistelupuku | Naiset | Tilaustuote |  401870A300

Toteutimme uuden puvun näyttämään, että mikä vain on mahdollista. Inspiroidu puvusta ja voimme muokata teille sopivan vaihtoehdon. Tämä tumman sävyinen puku on kaunis ja voimakas kokonaisuus. Selän puolelta löydät siivet, jotka jatkuvat hartioiden tehostekankaassa. Hame on avoinen edestä ja sen kangas on sublimoitu kummaltakin puolelta. Näin hame ei näy valkoisena alapuolelta. Puvussa on myös painettua strassitusta tuomassa yksityiskohtia.

Toivotko värien vaihtoa tai haluaisitteko toteutttaa yksilöllisen mallin, teemme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä asiakapalveluun ja kerro toiveistasi.

Hinnoittelumme perustuu 6-19kpl tilauksiin. Suurempi tai pienempi tilausmäärä vaikuttaa hintaan alla olevan mukaisesti.

Hinta on kuvan mukaiselle puvulle ilman strasseja, valitut materiaalit voivat vaikuttaa hintaan.

Tilaustuotteen hinta:
6-19 kpl 133€/kpl

20-49 kpl -15%
1-5 kpl +30%
+50 kpl – Pyydä tarjousta


Kuvan mukaiset Swarovskin koristestrassit voidaan lisätä pukuun 151€ lisähintaan. Vastaava strassitus voidaan toteuttaa myös lasistrasseilla hintaan 87€/puku. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, toteutamme teille sopivan vaihtoehdon.

Malli on saatavilla lasten ja aikuisten koossa 6 vuotta – XXL

Sublimaatiotuotteiden toimitusaika on 8-10 viikkoa tilauksesta. Tarkan toimituspäivän saat tilausvahvistuksen yhteydessä. Kysy lisää toimitusajoista eri tuotteiden kohdalla asiakaspalvelustamme.

Toteutamme myös yksilölliset mallit tai voimme muokata olemassa olevia malleja, kysy lisää ja tilaa omasi!


TÄRKEÄÄ
Tutustu myyntiehtoihin ennen tilausta.Tuoteryhmä 021