Toiminnallisuus ja laatuVoimisteluasujen edelläkävijä
Yksilöllinen suunnitteluLaadukas asiakaspalvelu

Tilausohjeet

1. step - Tutki

Tutustu kattavaan mallistoomme kuvastoistamme tai osoitteessa www.chopar.fi

Mikäli et löydä toivomaasi tuotetta, toteutamme mielellämme juuri toiveidenne mukaisen tuotteet.
2. step - Tilaa sovitustuotteetTilaa sovitustuotteet lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@chopar.fi. Kerro viestissä mistä tuotteesta olisit kiinnostunut ja haluatko sovitukseen niin lasten kuin aikuisten koot.
Tilaa sovitustuotteet hyvissä ajoin, ajoittain voi syntyä jonoa suosituimpien tuotteiden osalta.

Yhdessä sovitustuotteiden kanssa lähetämme kankaiset värikortit, joiden avulla voitte valita kankaat ja värit.

Sovitustuote ei välttämättä ole sama kuin tuote, jonka haluat tilata. Sovitustuotteissa on kuitenkin sama istuvuus kuin tilauksesi tuotteessa.
3. step - Sovita tuotteita ja tilaaSovita tuotteita voimistelijoille. Huomioi, että tuotteessa voi olla hihan, lahkeen tai helman pituuden säätö mahdollisuus yksilöllisesti +/- 3, 6 tai 9cm. Huomioi, että lopulliset kankasvalinnat voivat vaikuttaa vaatteen lopulliseen kokoon. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään mikäli epäröit oikean koon tai kangasvalinnan suhteen. Sovitustuotteiden mukana sait tilauslomakkeen - voit lähettää kyseisen lomakkeen kuvana meille tai tilata tuotteet sähköpostilla. Muista kirjata sähköpostiin kaikki tilauslomakkeen tiedot.

Sovitustuotteet tulee palauttaa kuuden päivän sisällä niiden vastaanottamisesta, mikäli muuta ei ole sovittu.

Tuotteiden toimitusaika on 7-8viikkoa tilauksen vastaanottamisesta.4. step - Tarkista tilaus


Vastaanotat tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Tarkista tilausvahvistuksesta vähintään seuraavat tiedot:

- Tuotenumero
- Määrä
- Koot
- Värit
- Toimituspäivämäärä

Mikäli emme kuule sinusta kahden päivän aikana, oletamme, että tilaus on hyväksytty ja lähetämme sen tuotantoon.5. step - TuotantoTuotteesi etenevät nyt tuotantoon, toimistusaika on noin 7-8 viikkoa sesongista riippuen.
6. step - Toimitus ja laskutusTuotteet toimitetaan postin lähimpään toimipisteeseen. Tarkista tuotteet välittömästi, kun olet ottanut ne vastaan.

Lähtetämme laskun sähköpostitse tuotteiden lähetyksen yhteydessä. Laskulla on kahdeksan päivän maksuaika.

Erityistilattuja tuotteita ei pääsääntöisesti voi vaihtaa. Mikäli tilauksessa on virhe, tulemme yhteistyössä löytämään ratkaisun tapahtuneeseen virheeseen, joka tyydyttää molempia osapuolia.CHOPAR SPORT

Chopar on valmistanut voimisteluasuja yli 25 vuoden ajan. Olemme Skandinavian suurin voimisteluasujen tuottaja. Voimistelu on lähellä sydäntämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. National Danish Performance team, lukuisat yhdistykset ja koulut. Tuotteemme toteutetaan yhteistyössä sinun, suunnittelijoidemme ja myyjiemme kanssa, näin voimme toteuttaa unelmasi niin kilpavoimistelu- kuin seura- ja näytösasujen parissa. Me teemme suunnitelmistasi totta!

MAKSUTAVAT

 

 LASKUTUS

Seurat ja yhdistykset voivat halutessaan maksaa laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse välittömästi postituksen jälkeen, maksuaika on 8 päivää.

YHTEYSTIEDOT

+358 40 188 5354
info@chopar.fi
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +358 40 188 5453 / Y-tunnus 2748948-3