Voimistelupuku | Naiset | Tilaustuote | 503740A400

Designed in Scandinavia • Produced in Europe
Perushinta 6-19 kpl.
EUR 135 per kpl.
HINNAT
Hinta 6-19 kpl.
135 EUR
Hinta 20-49 kpl.
110 EUR
Hinta 50+ kpl
Ota yhteyttä hintatietoja varten
1-5kpl +20% perushintaan (vain lisätilaukset).
Sublimaatiolisätilaukset 3-5kpl - pyydä tarjous.

Yllä olevat hinnat ovat ilman erikoiskankaita, strasseja tai logoja.
Tilatessa tuotteen erikoiskankailla (glitter, glitter-mesh, sametti jne.), strasseilla, paljeteilla tai logolla tulee lisäkustannuksia.
Tuotenumero:503740A400
Lumikuningatar, Prinsessa Elsa, pakkanen - talvinen luonto ja siihen liittyvät hahmot ovat aina olleet suuri inspiraatio Suomalaisella voimistelulle. Tämä puku on kaunis ja linjakas. Housuosa on lyckra kangasta ja näin sen värin voi halutessaan vaihtaa ilman lisäkustannuksia. Yläosassa kaulus on tehty napakalla neopren kankaalla ja näin se pysyy muodossaan koko ohjelman ajan. kuanis lumikuviointi, jota strassitus täydentää. Huomaa myös upea strassivyö.

Toivotko värien vaihtoa tai haluaisitteko toteutttaa yksilöllisen mallin, teemme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä asiakapalveluun ja kerro toiveistasi.

Kuvan mukaiset Swarovskin koristestrassit voidaan lisätä pukuun 132€ lisähintaan. Vastaava strassitus voidaan toteuttaa myös lasistrasseilla hintaan 77€/puku. Pukuun on käytetty noin 1200 strassia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, toteutamme teille sopivan vaihtoehdon.

Malli on saatavilla lasten ja aikuisten koossa 6 vuotta – XXL

Tähän malliin on mahdollista muuttaa lahkeiden pituutta +/- 3, 6 tai 9cm ilman lisäkustannuksia.

Sublimaatiotuotteiden toimitusaika on 8-10 viikkoa tilauksesta. Tarkan toimituspäivän saat tilausvahvistuksen yhteydessä. Kysy lisää toimitusajoista eri tuotteiden kohdalla asiakaspalvelustamme.

Toteutamme myös yksilölliset mallit tai voimme muokata olemassa olevia malleja, kysy lisää ja tilaa omasi!


TÄRKEÄÄ
Tutustu myyntiehtoihin ennen tilausta.Tuoteryhmä 002