Toiminnallisuus ja laatuVoimisteluasujen edelläkävijä
Yksilöllinen suunnitteluLaadukas asiakaspalvelu

Suunnittele pukusi

Suunnittele uniikki voimistelupuku tai -asu


CHOPARilla kaikki on mahdollista. Meillä on erittäin kattava valikoima voimisteluasuja ja vapaa-ajan vaatteita, mutta uusien mallien ja tuotteiden tekeminen yhdessä asiakkaiden kanssa on meidän erikoisalaamme. Me haluamme tehdä unelmiesi puvusta totta!

Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin:
Tilausohjeet

Löydät voimistelupuvun mallipiirroksen tältä sivulta, samaa pohjaa voi käyttää myös tanssillisen voimistelun ja joukkuevaatteiden suunnitteluun. Piirrä tai luonnostele haaveittesi puku ja lähetä luonnos meille osoitteeseen info(a)chopar.fi saadaksesi tarjouksen. Me teemme digitaalisen piirroksen mahdollisimman pian ja lähetämme sen takaisin yhdessä tarjouksen kanssa. Saat kaiken tämän ilmaiseksi!

Teemme alle 6 kpl uusia malleja vain erityistapauksissa, ota yhteyttä niin kerromme lisää vaihtoehdoista juuri teille!

Lataa ja tulosta mallipiirros

Naisten tuotteiden suunnitelupohja
Liitetiedosto: Mallipiirros_voimistelupuku (42 kB)


Miesten tuotteiden suunnitelupohja
Liitetiedosto: Miesten_voimistelupuku (47 kB)

CHOPAR SPORT

Chopar on valmistanut voimisteluasuja yli 25 vuoden ajan. Olemme Skandinavian suurin voimisteluasujen tuottaja. Voimistelu on lähellä sydäntämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. National Danish Performance team, lukuisat yhdistykset ja koulut. Tuotteemme toteutetaan yhteistyössä sinun, suunnittelijoidemme ja myyjiemme kanssa, näin voimme toteuttaa unelmasi niin kilpavoimistelu- kuin seura- ja näytösasujen parissa. Me teemme suunnitelmistasi totta!

MAKSUTAVAT

 

 LASKUTUS

Seurat ja yhdistykset voivat halutessaan maksaa laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse välittömästi postituksen jälkeen, maksuaika on 8 päivää.

YHTEYSTIEDOT

+358 40 188 5354
info@chopar.fi
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +358 40 188 5453 / Y-tunnus 2748948-3